Bali

Pojeďte s námi na Bali!

Proč? Protože Bali musíte vidět, protože Bali musíte zažít, protože Bali musíte ucítit na vlastní kůži. Že je tam špína, že to tam smrdí, a že se všude povalují plasty? To je pravda. Takže v čem je pak ta síla, která vás nakonec okouzlí tak, že tenhle ostrov zůstane navždy hluboko ve vašich srdcích? Pro odpověď si od nás létají lidé přes půlku světa. A jestli se chcete přesvědčit, zda jste proti té síle imunní nebo jí podlehnete stejně jako mnozí před vámi a mnozí po vás, budete muset začít pakovat!

Co vás na Bali čeká, co byste mohli vidět, co byste neměli minout, na co se připravit, kde se dobře najíst, co všechno tam lze dělat a kolik za to cca budete muset vytáhnout z peněženky, byste se měli dočíst níže. Akčních patnáct dní, téměř bez odpočinku a lenošení. Nechceme vás utahat k smrti, jen jsme chtěli, abyste měli z čeho vybírat a s čím střídat ty relaxační dny. Když vám cestou zůstanou některé otázky nezodpovězeny, dejte vědět! Budeme-li vědět, rádi odpovíme.

A ještě něco: Takhle Bali vidíme my a tak ho také milujeme. Popisuju ho tady se vší láskou a úctou, nadšením a vděčností, které k němu chováme, a umím si představit, že jsou tací, kteří s tím nemusí souhlasit. Předem říkám, že je to možné, protože každý jsme z jiného těsta a každý se na svět díváme zcela jinou optikou. Ale teď už hurá na letiště!

 

 

 

Napsat komentář